Ukusi torti

cokolada

Halo torta Beograd proizvodi najukusnije i najlepše torte – izaberite Vaš omiljeni ukus!

 1. Čokoladna torta (apsolutno čokoladna torta za prave ljubitelje čokolade, sa vazdušastim čokoladnim korama i puno ukusnog čokoladnog fila)
 1. Čoko-plazma torta (ukusna i lagana torta bez orašastih alergena, te zbog toga pogodna za najmlađe, ali je obožavaju i oni stariji zbog Plazma keksa u filu na sočnim, čokoladnim korama)

 1. Nugat torta (još jedna torta koja osvaja i decu i odrasle, sa tri ukusna fila od čokolade, bele čokolade i sa lešnicima, na korama od lešnika)
 2. Čokoladna tartuf torta (čokoladna a lagana – čokoladni ganaš i penasti pariski krem sa pravom mlečnom belgijskom čokoladom na laganim korama od čokolade – pogodna i za najmlađe jer ne sadrži orašaste plodove)

 3. Kinder torta (omiljena dečija kremasta torta koju vole i odrasli – korica pečena na lešnicima, premazana euro-kremom kojeg pokrivaju 2 krema od bele i mlečne čokolade, između kojih je Plazma keks)

 4. Ferrero torta (mus od lešnika i čokoladni fil na čokoladnim korama)

 5. Boem torta (čokoladne kore sa orasima, filovi od vanile i čokolade)

 6. Kesten torta (za ljubitelje kestena i čokolade – čokoladne kore, ganaž, lagani fil od kestena i slatke pavlake)

 7. Bounty torta (ako volite Bounty čokoladicu, volećete i ovu tortu. Kombinacija kokosa i čokolade – korice sa kokosom, čokoladni filovi sa belom i crnom)

 8. Reform torta (dobro poznati klasik koju čine korice od oraha i čokoladni fil)

 9. Krem torta (kremasta torta, koju čine meke čokoladne kore sa 2 fila – od bele i crne čokolade)

Strawberry_and_cream

 1. Jagoda torta (ukusni premaz od kuvanih jagoda na mekoj biskvitnoj kori preko kojeg je vanil krem)

 1. Moskva šnit (popularna torta neprevaziđene kombinacije ukusa višnje i ananasa posutih pečenim lešnicima u vanil-kremu, na koricama od oraha)

 1. Voćna torta (osvežavajuća kombinacija voća u vanil kremu, sa slatkom pavlakom, na mekoj biskvitnoj kori)

 1. Ananas – lešnik torta (ananas posut pečenim lešnicima u vanil-kremu, korice od lešnika)

 1. Pina Colada torta (za ljubitelje ove kombinacije, ali bez alkohola, pa je vole i deca – kombinacija ananasa u kremu od vanile na koricama od kokosa)

 1. Višnja torta (korice sa orasima i kremast fil od vanile sa višnjama)

 1. Banana split torta (ukusna kremasta torta sa čokoladnom korom i dva fila od kojih je jedan sa čokoladom a drugi sa vanilom i seckanim bananama)

 1. Mocart torta (fin ukus čokolade u osvežavajućoj kombinaciji sa višnjom u slatkoj pavlaci, na penastim čokoladnim korama)

 1. Parfe torta sa šumskim voćem / ili malinama (osvežavajuća parfe krema sa šumskim voćem (ili malinama) uz fil od čokolade, na čokoladnim korama)

 1. Pijana“ torta sa šljivama (samo za odrasle koji znaju šta su fini ukusi – kombinacija suvih šljiva u viskiju i crne čokolade, sa originalnom dekoracijom čokoladiranih suvih šljiva punjenih marcipanom)

 1. Švarcvald torta (višnje na čokoladnom biskvitu i slatka pavlaka čine ovu tortu neodoljivom – naša preporuka je originalna dekoracija, ne fondan)

 2. Plazma-malina torta (korice sa orasima i vanil-kremom sa dodatkom plazme i malinama u slatkoj pavlaci)

 1. Plazma torta (mi je pravimo sa čokolanim bananicama, jer je deca takvu najviše vole – ali može biti i tradicionalna kombinacija sa orasima, žele bombonama, suvim grožđem. Pogodna za 3D oblike!)

 1. Badem torta (mirisne korice od pečenih badema sa cimetom između kojih je fini vanil fil sa mlevenim bademima)

 1. Egipatska torta (krckava torta sa grilijažom i lešnicima, lešnik korice, vanil fil, grilijaž, slatka pavlaka)

 1. Lešnik torta (lešnik korice, vanil fil sa drobljenim pečenim lešnicima)

 1. Grilijaž torta (za one koji vole grilijaž – lešnik korice, grilijaž, čokolada, vanil fil)

 1. Posna Reform torta (posne korice sa orasima i posni fil sa čokoladom su adekvatna zamena za popularnu tortu, za one koje poste ili su alergični na mleko ili jaja)
 1. Posna Švarcvald torta (višnje na posnim koricama sa čokoladom, posni šlag)
 1. Posna torta Moskva šnit (korice od oraha, posni vanil krem sa dodatkom višanja, ananasa i lešnika su lepa kombinacija i u posnoj varijanti)
 1. Posna Plazma torta (posni Plazma keks sa dodacima po želji – orasima, lešnicima, kandiranim voćem…)

 1. Čoko-višnja (čokoladno testo + višnja punjenje)

 1. Čoko – lešnik (čokoladno testo + lešnik punjenje)

 1. Čoko – nugat (čokoladno testo + nugat punjenje)

 1. Vanila – malina (vanila testo + malina punjenje)

 1. Vanila – jagoda (vanila testo + jagoda punjenje)

 1. Vanila – bela čokolada (vanila testo + punjenje bela čokolada)

Grozni-ja-(3)_thumb

Često pričamo o modi i trendovima u svetu torti koje deca pažljivo prate. Na primer, pre nekoliko godina deca su maštala da je dečija rođendanska torta u obliku dvorca, traktora, torta u obliku bagera, a posle su ih osvojile torte sa crtanim junacima. Prošle godine je verovatno i vaša ćerka maštala da to bude torta balerina ili Diznijeve princezezlatokosa, Pepeljuga, Snežana, a za ovaj rođendan će vas moliti da to bude torta Moj mali poni ili Zaleđeno kraljevstvo torta i Mini maus torte. Dečaci bi hteli da to bude torta Angry Birds, torta Star Wars, Minecraft torta ili Braća Kret. Mlađi dečaci će možda želeti da to bude torta Miki maus, Nodi ili Vini Pu torta. Za one malo starije tu je torta Partizan ili torta Crvena Zvezda, Barselona Cluba neko više voli tenis, košarku, odbojku – svaki sport pretvaramo u slatki sport! Uvek aktuelni su super junaciSpajdermen, Supermen ili Betmen torta. Naravno tu su i klasici kod kojih ne možete da pogrešite – torta u obliku automobila za dečake ili torta u obliku srca, poklona ili torta šminka i moda za devojčice. Najmlađe uvek obraduje Baby TV torta, torta Vini Pu, Mini maus torte ili Miki maus torta… A torta Pepa Prase je podjednako omiljena torta za dečake kao i torte za devojčice. Slažete se? Nadamo se da smo pomogli i dali ideje za dečije rođendanske torte! A sledeće godine? Videćemo… Do tada, pogledajte slike nekih slatkih rodjendanskih želja koje smo ostvarili.

orta Parfe sa sumskim vocem