Torte za devojčice – Dečije torte

Torte za devojčice – Dečije torte

Torta Mini Maus i Pata

Torte za devojčice – Dečije torte 

Torte za devojčice. Praćenje trendova u poslastičarstvu, dugogodišnje iskustvo u dizajniranju, dekoraciji i izradi i torti uz odabir najkvalitetnijih namirnica, čini da se naše torte ističu ukusom i izgledom u moru ponuda koje je preplavilo tržište.
Sve torte koje prikazujemo na sajtu izašle su iz naše radionice. Ponosni smo na torte koje smo sami dizajnirali, ali i na one koje smo napravili po uzoru na dela velikih i svetski priznatih majstora poslastičarstva.

Trudimo se da svim našim kupcima izađemo u susret i ispunimo svaku želju i zahtev.

U kategoriji torte za devojčice – dečije rodjendanske torte su razni junaci crtanih filmova, na primer, torte Frozen (ledeno kraljevstvo). Diznijeve princeze torte, a takođe i torte Moj mali Poni (My little pony),  torte Mia i ja, uvek prisutne  torte Mini maus… Tu su i torte moda i šminka, a Monster high torte su uvek bile popularne među devojčicama kao i  torte sove, Hello Kitty torte, muzičke torte

A tu je i kategorija ostale torte za devojčice u kojoj se nalaze: Nemo torte, torta leptirići, bubamare torte, torta ribica i more, vesela torta sa medomtorta Pingvini sa Madagaskaratorta Alisa u zemlji čuda, Kod Lioko torta za devojčice, Minions torta, torta balerina, Sara Kej torta, torta Jagodica Bobica, Fifi torta za devojčicePčelica Maja torta, torta Crvenkapa, Pinokio tortaBarbikin jednorog torta, Lalaloopsy torta, Pipi duga čarapa torte, Littlest pet shop torta, Malo kraljevstvo torta za devojčice… A ako nismo naveli baš ono što Vaša mala slavljenica želi – nije problem, pozovite nas i zadajte nam novi slatki izazovan zadatak!