Cenovnik

Cenovnik

 Da bismo u potpunosti ispoštovali sve Vaše želje, molimo naručite tortu na vreme!

Cena torti zavisi od toga da li je torta prekrivena fondanom, ili je dekoracija klasična (čokolada ili šlag tj. slatka pavlaka).

  • prekrivenih fondanom – 1.590 din/kg SA DOSTAVOM
  • dekorisanih čokoladom/slatkom pavlakom 1.500 din/kg. SA DOSTAVOM– pogledajte OVDE 

Konačnu cenu određuje dekoracija, oblika i broja figura tj. slike na torti (određene dekoracije i oblici se doplaćuju, osim kod torti na strani  AKCIJE I HITOVI)

Minimalna težina torte prekrivene dekor-masom (u jednom nivou, tj. bez sprata) je 3 kg.

Minimalan iznos za našu isporuku – 4.000 din. a moguće je i lično preuzimanje. Dostava je na teritoriji Beograda (za udaljenije delove grada se doplaćuje).

Vatromet za tortu i svećica – GRATIS!

  • Cena posnih i mrsnih sitnih kolača je 1.650 din/kg a lux kolača je 2.550 din/kg.
  • Cena klasičnih kapkejkova je najčešće od 150 din/kom, a dekorisanih 250-330 din/kom. Konačna cena zavisi od kombinacije ukusa, složenosti dekoracije, ukrasnih korpica, pakovanja i sl, a minimum za porudžbinu je 6 komada. Namenska pakovanja su kutije za 6, 12 ili 24 mafina.
  • Cena macarons-a je 75 din/kom, cake pops-eva i medenjaka je od 120-250 din/kom. (konačna cena zavisi od ukusa, pakovanja i dekoracije).
  • Deserti u čašicama su 150 din/kom, a minimum za porudžbinu je 6 komada iste vrste.
  • Cena slatkih stolova (kombinacija tematskih mafina, kapkejkova, medenjaka…) su na upit i zavise od izbora, količine i dekoracije.
  • Cena čokoladne fontane podrazumeva najam fontane, najčešće u trajanju do 2 h (5.550 din), voće i slatkiše tj. razne keksiće, rolere, puslice i slično (240 din/po osobi) i uslugu našeg dežurstva (2.000 din)

Cene keteringa pogledajte OVDE.

Ključne reči: Cena torte po kilogramu, Rodjendanske torte cena, dečije torte cena, cena svečanih torti, svadbene torte cena,  sitni kolači cena, cena macarons, cake popsevi cena, cena kapkejkova, cena mafina, cena medenjaka, torte Beograd cena, …